Fadector Logo FADECTOR DEMO

Miksi Fadector on oikea valinta

idea

Oikea johtopäätös.

Löydä tuotantosi heikoin lenkki ja suunnittele oikeat tavoitteet sekä toimenpiteet. Fadectorin avulla toimenpiteiden vaikutusten seuraaminen on helppoa.

idea

Parempi kilpailukyky.

Kovassa kilpailutilanteessa tuotannon tehokkuudella on suuri merkitys. Fadector on työkalu, joka auttaa pysymään kilpailun kärjessä.

idea

Sitä saat mitä mittaat.

Aloittamalla tuotannon tehokkuuden mittaaminen, viestitään samalla mikä on tärkeää. Yleensä jo pelkkä mittaamisen aloittaminen ja seuranta saa aikaan positiivisia vaikutuksia.

idea

Luotettavaa tietoa.

Fadectorin suunnittelun lähtökohtana on ollut tiedon luotettavuus. Järjestelmä on myös suojattu älykkäästi erilaisilta verkkohäiriöiltä.

Automaattinen tiedonkeräys

Ruutuvihko ja kynä sekä muut perinteiset menetelmät seurata tuotantoa joutavat nyt historiaan. Fadector kerää tuotantotiedot luotettavasti ilman inhimillisiä virheitä. Tieto on aina saatavilla ja se on reaaliaikaista.

Helppokäyttöinen ohjelmisto

Moderni ohjelmisto on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Ohjelmisto on visuaalisesti miellyttävä käyttää ja tarvittava tieto on helposti saatavilla.

Luotettavuus vakiona

Tiedonkeräysjärjestelmän on tuotettava virheetöntä mittaustietoa, jotta se olisi käyttökelpoinen. Fadector on suojattu hyvin erilaisia tietoverkon tilapäisiä häiriöitä vastaan.

Sovitettavissa kaikille tuotantolaitteille

Fadector voidaan liittää lähes mihin tahansa tuotantolaitteeseen. Niin työstökoneet kuin robotit saadaan osaksi mittausjärjestelmää. Fadectorin liittäminen myös muihin tuotantolaitteisiin kuten uuneihin tai sammutusaltaisiin on mahdollista.

Lataa Fadector-esite